Модулна къща – Модел XL

Модел XL е идеалното решение за семейства, които търсят комфорт, простор и функционалност. Създаден с мисъл за вашето удобство, Модел XL предлага просторно и модерно пространство, което ще отговори на всичките ви нужди.

Основни характеристики:

  • Размери: Два модула, всеки от които 7 метра x 3 метра – 42 кв.м.
  • Спалня: В модел XL е включена спалня, която предоставя уют и пълноценно пространство за отдих и релаксация.
  • Детска стая: Освен това, къщата разполага с функционална по размери детска стая, идеална за учене и забавление.
  • Всекидневна с кухня: Просторната всекидневна е интегрирана с кухнята, създавайки общо пространство за семейни събирания и забавления.
  • Баня и тоалетна: Баня и тоалетна.
  • Изолация и комфорт: Стените са с дебелина от 15 см., а топлоизолацията е с дебелина 100 мм., което гарантира изключително добра енергийна ефективност превръщайки къщата в подходяща за целогодишно ползване.
  • Прозорците са с 5 камерен профил и двоен стъклопакет, а външното покритие е от термо дърво и метална обшивка в цвят антрацид.

Опцията за награждане във варианта Модел XL plus с размери от 54 кв.м., ви дава възможност за разполагане на 3 спални, или просторна всекидневна с кухня.

Модел XL е подходящ както за зимно, така и за лятно живеене, и може да бъде поставен на вашето любимо място, където и да се намира то. Къщата се предлага стандартно без вътрешно покритие, което ви дава възможност за персонализация според вашите предпочитания и стил.

За разпределението и размери на помещенията можете да видите скиците в отдел “Галерия”, по-долу. Също така разполагаме с 360 градусава визуализация, с която можете виртуално да се разходите във вътрешността на къщата.

За повече информация и цени не се колебайте да се свържете с нас.

 

Галерия

Скица на проекта

Преглед на 360°